Nepogrešljiv pripomoček za hitrejše, enostavnejše in natančnejše napenjanje jader po jamborju (downhaul). Unifiberjeve večletne strokovne izku ... [VEČ]
v primeru, da imate 11,99 školjke cena s školjkami: 47,97 €
Na zalogi Dobavljivo takoj!

Zaloga po trgovinah

izdelek je na zalogi
izdelka ni na zalogi
 wwwVPBTC
+

Fotografije uporabnikov

Ni fotografij uporabnikov. Bodite prvi! dodaj svojo fotografijo

Opis izdelka

Nepogrešljiv pripomoček za hitrejše, enostavnejše in natančnejše napenjanje jader po jamborju (downhaul). Unifiberjeve večletne strokovne izkušnje so privedle do tega ultimativnega orodja, ki vam pomaga, da jadro napnete enostavno brez, da bi si poškodovali roke. Zaradi majhnega premera (le 10 mm) je Unifiber vitel precej lažji od ostalih podobnih produktov na trgu. 

Vitel je mogoče uporabiti na dva načina. Zatič lahko vstavite v dno podaljška, ročico vrtite tako, da jadro nastavite po natanko določenih specifikacijah - kot nalašč za dirke in jadralce formule. Lahko pa odstranite vitel iz ročice in vrvico potisnete skozi zatič na samem vitlu in uporabite ergonomsko rafiniran oprijem, da poljubno jadro potegnete do želene nastavitve.

Ne glede na to, ali iščete pomoč pri natančni prilagoditvi opreme ali samo na hiter način za zmanjšanje napetosti na rokah, je Winfiber 2-1 Winch odlično orodje, ki ga morate imate v vsaki surfaški torbi.

Mnenja uporabnikov

  • Ni mnenj uporabnikov