Dostava

BRAZPLAČNA DOSTAVA PO VSEJ SLOVENIJI!!!

Da bo nakupovnje na naši spleni strani še bolj ugodno in enostavno, bo stroške dostave vseh naročil s kurirsko službo GLS ali Pošto Slovenije kril Recharge. Potrudili se bomo, da bo paket pri vas kolikor hitro bo mogoče.Navedeni pogoji dostave veljajo samo za področje Slovenije.

Ponudnik se zaveže, da bo blago dostavil oziroma storitev opravil v obljubljenem času.

Ob dobavi kupec prejme dodatne informacije glede pravice do odstopa ter pogojev in načina izvršitve same pravice. Navedene so vse potrebne informacije glede tega, kam se kupec lahko obrne v primeru pritožbe, in informacije glede garancij ter servisa oziroma drugih storitev po zaključku pogodbe.

Kupec bo naročeno blago dobil na naslov, ki ga bo navedel (dom, služba ali tretja oseba - v primeru dostave blaga tretji osebi bo ponudnik pri njej preveril verodostojnost naročila). Oseba, ki bo blago prevzela, mora pokazati ustrezen dokument (osebno izkaznico, potni list, vozniško dovoljenje) ter izdelek plačati. Prejemnik s podpisom potrdi prevzem blaga.

Izdelke, ki so navedeni kot "na zalogi", bomo dostavili najkasneje v 5 delovnih dneh od prejema naročila. Za ostale izdelke je rok dobave odvisen od razpoložljivosti pri distributerjih in se je pred oddajo naročila o njem potrebno pozanimati po elektronski pošti.

Dostavo naročenega blaga izvaja naš pogodben partner, podjetje GLS paketna distribucija, praviloma v dopoldanskih urah. Če ob dostavi na navedenem naslovu ni nikogar, kurir pusti obvestilo, blago pa lahko v naslednjih 15 dneh v primeru GLS kontaktirate službo in se domenite za ponovno dostavo.

Navedeni pogoji dostave veljajo samo za področje Slovenije.