O nas

Zakaj Recharge?

V današnjem ponorelem svetu, kjer se vse dogaja prehitro, skoraj vsem zmanjkuje časa, sploh zase. Ravno zato si moramo nujno napolniti baterije. Po mnenju večine psihologov to najbolje počnemo takrat, ko se ukvarjamo z aktivnostjo, ki nam ne dovoli razmišljati o ničemer drugem, kot le o trenutku tukaj in zdaj. Pri jadranju na deski, ki ga raje imenujemo kar windsurf, je to še kako prisotno! Neprestano moramo razmišljati o pogojih in nepredvidljivostih – tako smo prisiljeni odmisliti probleme in ravno v tem stanju poteka polnjenje – RECHARGE.

Kje je Recharge začel svojo zgodbo?


Pisalo se je leto 2007, ko je bil Tine Slabe še profesionalni windsurfer in si je po naporni sezoni želel namesto na kavč ponovno na morje, a nekoliko drugače. Brez stresa, povezanega s tekmovanji in novinarji. S prijateljem Tonijem Buličem iz Zoo Stationa je razmišljal o posebnem odmoru. Tako je povabil nekaj prijateljev na avanturo med Hrvaškimi otoki, kjer so iskali najboljše windsurf pogoje in se sproščeno zabavali. Katero ime za projekt bi lahko bilo boljše kot RECHARGE?

Tukaj si lahko ogledate nekaj odlomkov s te avanture: Recharge video

Kdo smo?


Smo ekipa ljubiteljev morja, ki se veselimo vetra in želimo radosti deliti z drugimi.

Neprestano spremljamo novosti na področju windsurfa in druge opreme za zabavo na morju. Z veseljem najdemo kos opreme, primeren za vas – točno takega, kot ga potrebujete za največ užitka na morju in za najboljše polnjenje življenjskih baterij.

Med nami so:
- nekdanji windsurf profesionalec
- človek, ki je na deski jadral pred Cape Hornom - Windsurfing Cape Horn
- mednarodni voditelj jadranja
- lastnik slovenskega hitrostnega rekorda na windsurf deski
- trener in učitelj jadranja na deski


Zaupajte nam in našemu tehničnemu znanju, mi pa obljubimo, da bomo z vašim zaupanjem ravnali spoštljivo in vedno našli najboljšo rešitev za vas.