Naša trgovina

BTC Hala 11, Šmartinska 152, Ljubljana


Delovni čas:

Pon-Sob: 9:00-20:00


Kdaj nas najdete v trgovini? 

- v torek od 12. - 17. ure
- v petek od 12. - 19. ure


Recharge trgovina se nahaja v Ljubljani v BTCju in sicer ne kot samostojna trgovina, pač pa znotraj trgovine Kibuba, Šmartinska cesta 152. Trgovina je v hali 11. Na obeh koncih hale sta trgovini Baby center in Big Bang. Kibubina trgovina ima samostojen vhod na zahodni strani z Grške ulice oz. desno, gledano z vhoda v Baby center.

                                                              

Znotraj Kibube boste našli oddelek, ki je namenjen vsem Rechargovcem. Ker smo prostorsko trenutno še nekoliko omejeni, se v trgovini nahajajo "manjši" produkti. V trgovini boste našli vse za obutev in obleko za na vodo in plažo: neoprenske obleke (dolge, zimske, poletne, kratke), lycre, neoprenske čevlje, rokavice, termo neoprensko perilo, majice, puloverje, kopalke in japanke. V naši super omari in na stojalih nad njo imamo smernike, zglobe, podaljške, dvižne vrve, zanke, trapeze, čelade, ščitnike in vse ostale malenkosti, ki jih potrebujete da uspešno zrigate jadro, privežete desko na streho ali pa zgolj preberete nekaj s surfaško tematiko. Zraven pa imamo še vedno nekaj lokov in SUP vesel.

Torej, našli boste praktično vse razen desk, jader, jamborjev, SUPov, rigov in torb. Tistega, česar na zalogi v trgovini ni, ampak je samo na internetu, vam ob predhodnem dogovoru z veseljem dostavimo v trgovino.