Elite nosi 35 let Hookipinega srca in duše: jadro, ki je močno in lahkotno, hitro zglisira in ostane popolnoma obvladljivo tudi v najbolj težkih po ... [VEČ]
redna cena: 764,00 €, prihranite 152,80 € (20 %) 611,20 €
Če z izdelkom ne boste zadovoljni, ga vrnete na naše stroške.
Na zalogi Dobavljivo takoj!

Zaloga po trgovinah

izdelek je na zalogi
izdelka ni na zalogi
Barva wwwVPBTC
Blue+

Fotografije uporabnikov

Ni fotografij uporabnikov. Bodite prvi! dodaj svojo fotografijo

Opis izdelka

Elite nosi 35 let Hookipinega srca in duše: jadro, ki je močno in lahkotno, hitro zglisira in ostane popolnoma obvladljivo tudi v najbolj težkih pogojih.

Elite ima moč, da dobro drži smer v vožnji v veter, hkrati je je dovolj manevričen, da prejaha valove na poti do obale in pristane backloope na poti nazaj na odprto morje. Jadro je stabilno tako na valovih kot tudi na čopastem morju.

Vsako leto se Elite doživi majhne prilagoditve, ki sčasoma ustvarijo eleganten razvoj. Elite 2019 je od prejšnjih modelov lažji, hkrati pa močnejši v predelih, ki so tradicionalno šibke točke wave jader.

Elita odlikuje Ezzyjev kalibrirani sistem za riganje, kar pomeni, da lahko svoje jadro nastavite povsem enako kot David Ezzy. Jadro je potrebno napeti do te mere, da se oznake na jadru poravnajo s spodnjim robom jamborja in že ste pripravljeni za jadranje.

Kot vsa Ezzy jadra je tudi vsak Elite v tovarni sestavljen in ima optimalno natrimane letvice. Na plaži boste tako enostavno in hitro sestavili jadro.

Mnenja uporabnikov

  • Ni mnenj uporabnikov