Školjke

Kaj so školjke?

S školjkami Recharge nagrajuje svoje zveste stranke. Ob vsakem nakupu jih lahko izkoristite kot popust in tako izdelke kupujete po še ugodnejših cenah. Trenutni menjalni tečaj za školjke znaša 1 školjka = 1 EURO. V prihodnostine kljub vedno večji poplavi kriptovalut ne pričakujemo nihanja tečaja.

Kako jih dobim?

Z vsakim nakupom dobijo vsi kupci, ki so registrirani v Recharge seznamu zvestih strank školjke v višini 10% vrednosti nakupa. Školjke dobite za vsak nakup, tudi če je izdelek v akciji ali odprodaji. 

Poleg tega lahko školjke dobite še na številne druge način (glejte spodaj).

Kako jih lahko uporabim?

Školjke, ki ste jih pridobili, lahko uporabite kot popust pri svojem naslednjem nakupu v spletni trgovini Recharge. Za vsako svojo školjko dobite 1 € popusta. Največja višina popusta za posamezen izdelek je omejena na 20% za izdelke v redni prodaji. Popust na školjke lahko uveljavite (ali koristite) tudi za tiste akcijske izdelke, ki so v akciji ali odprodaji znižani za manj kot 20%, vendar pri tem lahko uporabite največ toliko školjk, da končni popust znaša 20% glede na neznižano prodajno ceno. Pri nakupu darilnih bonov Recharge ni mogoče uveljavljati popusta s školjkami. Za izvršen nakup darilnih bonov Recharge, stranka školjk ne prejme.

Veljavnost školjk?

Školjke lahko koristite do 6 mesecev po zadnjem opravljenem nakupu. Vsak nakup v tem obdobju njihovo veljavnost podaljša za nadaljnjih 6 mesecev. Če nakupa v tem obdobju ne opravite, školjke izgubite in zbiranje začnete od začetka.

Koliko školjk imam?

Število in veljavnost svojih školjk lahko vedno preverite tako, da se prijavite z svojim uporabniškim imenom in geslom na strani, kjer boste ob vsakem izdelku videli tudi ceno s popustom na školjke. Na vsakem računu, ki ga dobite, lahko na dnu preberete število in veljavnost vaših školjk, ki jih lahko uporabite pri naslednjem nakupu. Lahko pa nam pišete na info@recharge.si.

Školjke niso prenosljive, niti izplačljive kako drugače, kot opisano. Če je naročilo poslano po povzetju, se školjke prištejejo, ko plačilo prispe na TRR podjetja. Veljavnost školjk je 6 mesecev od zadnjega opravljenega nakupa. Po tem datumu se vrednost školjk izgubi.

Kako lahko še pridobim školjke?

Uporabniške fotografije

Kupci imajo možnost soustvarjanja vsebine spletne trgovine z nalaganjem svojih fotografij kupljenih izdelkov. Vsako potrjeno fotografijo nagradimo z 2 školjkama.

Recenzije

Zveste stranke občasno povabimo, da napišejo oceno naših izdelkov, ki jih uporabljajo. Ocene objavljamo na naši spletni strani poleg opisa izdelka. Vsako oceno izdelka nagradimo z 2 školjkama.

Darilo ob prijavi na novice

Približno enkrat na teden pošljemo elektronsko pošto, v kateri vas obvestimo o naših akcijah in ugodnostih. Po prvem nakupu in prijavi na naše elektronske novice, vam podarimo 5 školjk in s tem pomagamo pri nakupih.

Prejemanje novic

Tistim, ki naše elektronske novice tudi preberete in kliknete na vsaj eno povezavo v e-mailu, za vsak prebran e-mail dodelimo 1 školjko. Na leto približno torej kar 52.

Prevajanje opisov izdelkov

Recharge spletna stran bo kmalu zaživela tudi v drugih jezikih. Če nam pomagate pri prevodih opisov izdelkov, vas bomo za vaše delo nagradili s školjkami.