Kategorije

Razvrsti po

Cena

  • 110- 170

Zaloga

Primerno za

Proizvajalec

Navtični tečaji

Recharge v sodelovanju s šolo Navtični tečaji.si omogoča tudi strokovno izobraževanje iz sveta navtike. 

Navtični tečaji.si – šola z garancijo!

Navtični tečaji.si smo, kot ena izmed večjih šol v Sloveniji specializirana za ljudi, ki vstopate v svet navtike in posebej za tiste, ki se želite naučiti jadralskih veščin. Ekipo učiteljev sestavljamo izkušeni jadralci z mednarodno priznanimi izpiti in licencami. Ker sami uživamo v jadranju in morju želimo, da varno uživate tudi vi.

                                      

Razmišljamo drugače. Želimo širiti znanje, da vam lahko ponudimo najbolj kvalitetna navtična izobraževanja za pridobivanje veščin, uporabnih na vodah. Izvajamo naslednja:

·        Tečaj za voditelja čolna
·        Tečaj za VHF GMDSS
·        Tečaj za pridobitev naziva Mornar motorist
·        Tečaj vožnje z motornim plovilom
·        Osnovni tečaj jadranja
·        Nadaljevalni tečaj jadranja - Skippers training

Prava posebnost naše šole je, da vsem tečajnikom, ki se udeležijo tečajev za opravljanje izpita na Upravi RS za pomorstvo, nudimo garancijo na storitev. V primeru, da izpita ne opravijo, jim vrnemo kupnino za tečaj. V Sloveniji in širši regiji smo namreč edina šola, ki je tako samozavestna, da nudi garancijo na tečaj. Z trdim delom in strokovno pedagoško pomočjo smo narmeč izpopolnili naš učni načrt ter način podajanja informacij, tako, da tečajniki kar največ odnesejo in se v kratkem času naučijo več.

Mladi a izkušeni učitelji z bogatimi praktičnimi izkušnjami pri plovbi na morju, nekateri tudi aktivni ali bivši tekmovalci z izjemnimi dosežki na jadralnih regatah. Tečaji so intenzivni, predavanja sistematična, zato se v kratkem času naučite veliko. V celoti se prilagodimo vašim zahtevam in željam.

Licence in diplome, ki jih posedujejo naši predavatelji: Univerzitetne diplome na Fakulteti za pomorstvo in promet, Mornar motorist 100BRT, GMDSS-GOC, STCW95 (Basic Safety Training), Off-shore Safety Course, RYA/MCA Small Craft Basic Sea Survival Course