O nas

Zakaj Recharge?


V danšnjem ponorelem svetu, kjer se vse dogaja prehitro in skoraj nihče nima časa za nič kaj pa še le zase. Si je nujno potrebno napolniti baterije in po mnenju veliko psihologov to najbolje počnemo takrat, ko se ukvarjamo z aktivnostjo, ki nam ne dovoli razmišljati ničesar drugega kot le tukaj in zdaj. V jadranju na deski, mi ga raje imenujemo windsurfu, je to še kako prisotno. neprestano je potrebno razmišljati o pogojih in nepredvidljivostih - tako smo prisiljeni odklopiti probleme in ravno v tem stanju poteka polnjenje - RECHAGE.

Kje je Recharge začel svojo zgodbo?


Pisalo se je leto 2007, ko je Tine Slabe bil še profesionalni windsurfer in takrat je po naporni sezoni želel namesto na kavč ponovno na morje, a nekoliko drugače. Brez stresa tekmovanj in novinarjev. S prijateljem Tonijem Buličem iz Zoo Station-a je razmišljal o posebnem odmoru. Tako je povabil nekaj prijateljev na avanturo med Hrvaškimi otoki, kjer so iskali najboljše pogoje in se sproščeno zabavali. Kaj bi lahko boljše ime za projekt kot RECHAGE?
Tukaj pa nekaj odlomkov iz te avanture: Recharge video

Kdo smo?


Smo ekipa ljubiteljev morja, ki se veseli vetra in želi radosti deliti z drugimi.
Neprestano spremlja novosti na področju windsurf in druge opreme za zabovo na morju. In smo prepričani, da če vam priporočamo pravo opremo za vas, se boste k nam še vrnili. Z veseljem najdemo kos opreme, primeren za vas - ne najcenejšega in ne nujno najdražjega, ampak točno takega, kot ga potrebujete za največ užitka na morju in najboljše polnjeneje življenskih baterji.

Med nami so:
- nekdanji windsurf profesionalec
- človek, ki je na deski jadral pred Cape Hornom - Windsurfing Cape Horn
- mednarodni voditelj jadranja
- lastnik slovenskega hitrostnega rekorda na windsurf deski
- trener in učitelj jadranja na deski


Zaupajte nam in našemu tehničnemu znanju, mi pa obljubimo, da bomo z vašim zaupanjem ravnali spoštljivo in vedno našli najboljšo rešitev za vas.