Izjava o zasebnosti

Izjava zasebnosti

Podjetje Tine Slabe s.p. se zavezuje, da bo trajno varovalo uporabnikove osebne podatke. Uporabljeni bodo le za potrebe podjetja pri izdelavi in pošiljanju ponudb, računov, informativnega gradiva in za ostalo potrebno komunikacijo. Nikakor jih ne bomo posredovali ali prodali tretjim osebam.

Z uporabnikom sme ponudnik stopiti v stik preko sredstev komunikacije na daljavo le za potrebe preverjanja verodostojnosti naročila ali če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje.

Če kupec pri katerem koli stiku, vzpostavljenem s sredstvom za komunikacijo, ki omogoča osebna sporočila, izjavi, da ne želi več prejemati sporočil na takšen način, mu podjetje ne sme več pošiljati nobenih sporočil, ki so namenjena sklenitvi pogodbe za dobavo katerega koli blaga ali katere koli storitve.

Varstvo otrok

Oglasna sporočila morajo biti jasno razvidna (upoštevajoč starost) in morajo biti jasno ločena od iger in tekmovanj. Vsaka komunikacija, namenjena otrokom, mora biti primerna njihovi starosti in ne sme izkoriščati zaupljivosti otrok, pomanjkanja izkušenj ali občutka lojalnosti.

Ponudnik ne sme sprejemati naročila od nekoga, za katerega ve ali sumi, da je otrok, ne da bi za to imel izrecno dovoljenje njegovih staršev ali skrbnikov. Ponudnik brez izrecnega dovoljenja otrokovih staršev ali skrbnikov ne sme sprejemati nikakršnih osebnih podatkov, ki zadevajo otroke. Prav tako ponudnik tretji osebi ne sme izdajati podatkov, sprejetih od otrok, izjema so starši oziroma skrbniki. Ponudnik ne sme ponujati prostega dostopa do izdelkov ali storitev, ki so škodljivi za otroke.

Izjava o zasebnosti 

To Izjavo o zasebnosti izjavlja POSREDNIŠTVO, TINE SLABE S.P., Vojke Šmuc 5, 6000 Koper, Slovenija, z davčno številko SI 44782489 in z matično številko 3131785000. 

UVOD 

Z dostopom ali z uporabo Spletne strani se strinjate s predmetno Izjavo o zasebnosti in Pogoji poslovnaja. Če se s tem ne strinjate, zapustite Spletno stran in prenehajte z uporabo Spletne strani.

Če imate kakršnakoli vprašanja glede uporabe Spletne strani, se obrnite na nas preko email naslova: info@recharge.si.

Definicije

"Mi" POSREDNIŠTVO, TINE SLABE S.P., Vojke Šmuc 5, 6000 Koper, Slovenija 
"Spletna stran" pomeni spletno stran, ki se nahaja na www.recharge.si ali katero koli drugo povezavo, ki bi jo nadomestila;
"Vi" pomeni uporabnika Spletne strani in/ali Spletne trgovine;
"Uporabnik" pomeni uporabnika Spletne strani in/ali Spletne trgovine ne glede na spol;
"Piškotki" so majhne tekstovne datoteke, ki se ob obisku naše Spletne strani namestijo na trdi disk Vašega računalnika in omogočajo zbiranje podatkov o vaših aktivnostih na Spletni strani in identifikacijo vašega računalnika;
"Osebni podatki" pomeni podatke, ki ste jih posredovali Vi, kakor tudi vse informacije v zvezi z Vašim obnašanjem na Spletni strani.

Mi smo zavezani k varovanju zasebnosti svojih Uporabnikov. Informacij o svojih Uporabnikih ne bomo posredovali tretjim osebam. Prav tako tretjim osebam ne bomo posredovali vaših podatkov, pridobljenih na podlagi vaše oddane ponudbe, vašega vprašanja oz. pripombe, razen če zakon ne določa drugače.


Ob prijavi Uporabnika v naš sistem in za potrebe vrednostnega sistema, ki ga imenujemo “školjke” Mi zbiramo naslednje podatke Uporabnikov:

-       Dejstvo ali gre za fizično ali pravno osebo,
-       Ime,
-       Priimek,
-       Spol,
-       Letnico rojstva,
-       Naslov, 
-       Poštna številka,
-       Kraj,
-       Država,
-       Telefonska številka, 
-       Email naslov,
-       Davčna številka podjetja.
      
Uporabniki odgovarjajo za točnost vnešenih podatkov. 

V kolikor se Uporabnik vpiše v naš vrednostni sistem, zbiramo podatke o vseh nakupih Uporabnika, za katere se uporabnik strinja, da se v vrednostni sistem vnesejo.

Uporabniki imajo možnost pisanja mnenja oziroma recenzij izdelkov in nalaganja svojih fotografij izdelkov. V primeru recenzije se javno objavita prvi črki imena in priimka Uporabnika, in kraj, ki ga je Uporabnik določil pri vpisu. Pri recenziji se javno objavi ime, prva črka priimka Uporabnika in kraj, ki ga je Uporabnik določil pri vpisu. 

V primeru nagradnih iger oziroma spletnih akcij se javno objavita tako ime kakor tudi priimek tekmovalcev oziroma zmagovalcev. 

Strinjate se, da lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabimo za namene statističnih analiz. Dostavni službi (npr. Pošta) bomo zaupali le uporabnikov naslov za dostavo, in telefonsko številko v kolikor bo to potrebno za izpolnitev naše obveznosti do vas. Vaš naslov lahko uporabimo tudi za namene oglaševanja po pošti. Z uporabnikom bomo stopili v stik preko sredstev komunikacije na daljavo, če Uporabnik temu izrecno ne nasprotuje.

V kolikor Uporabnik želi, da se z zbiranjem zgoraj omenjenih podatkov preneha, lahko to vedno zahteva preko maila info@recharge.si. 

Piškotki

Ob začetku obiska Spletne strani je vsakemu Uporabniku dodeljen sejni piškotek za identifikacijo Prav tako se zbirajo IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do Spletne strani za potrebe zagotavljanja varnosti.

Na vaš računalnik lahko shranimo tudi piškotke sistema Google Analytics (analiza obiskov spletnega mesta).

Vse zgoraj omenjene podatke razen piškotkov shranjujemo trajno. Sejni piškotki se shranjujejo  le za čas trajanja obiska in se izbrišejo ob Uporabnikovi neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca.

Nadzor nad piškotki

Privolitev uporabnika je potrebna za uporabo in pridobitev določenih piškotkov. Vedno lahko naknadno spremenite svoje odločitve o sprejetju ali zavrnitvi piškotkov. Te nastavitve se običajno nahajajo v menijski vrstici brskalnika Orodja > Internetne možnosti, razdelek »zasebnost« ali »varnost«. Tam lahko Uporabnik spremeni nastavitev, katere vrste piškotkov želi blokirati.

Preko brskalnika lahko tudi izbrišete piškotke. Izbris je običajno dosegljiv v orodjih, pod »brisanje podatkov brskanja« (okno običajno prikličete tudi s kombinacijo tipk CTRL+Shift+Del) ter izberete izbris piškotkov.

Pri nekaterih brskalnikih lahko generalno zavrnite uporabo piškotkov tako, da označite »ne sledi mi« ali »do-not-track«.

Izjemno razkritje osebnih podatkov          

Podatki, ki jih Mi zbiramo in obdelujemo, bodo razkriti le, če je to naša zakonska obveznost, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje naših zakonitih interesov.

Seznam piškotkov, ki jih uporabljamo

PHPSESSID, do zaprtja brskalnika, za osnovno delovanje trgovine, kaj ima uporabnik v košarici
__utma, 6 mesecev, google analytics
__utmb, 1 ura, google analytics
__utmc, do zaprtja brskalnika, google analytics
__utmt, 1 ura, google analytics
__utmz, 6 mesecev, google analytics
_ceg.s, 3 mesece, crazy egg, kje fizično na ekranu uporabniki klikajo 
_ceg.u, 3 mesece, crazy egg, kje fizično na ekranu uporabniki klikajo
cc_id, 30 mesecev, sporočilo o uporabi piškotkov
cookie_consent_dissmise, 30 mesecev, sporočilo o uporabi piškotkov
criteo_cookie_header, 1 dan, remarketing criteo

Koper, november 2017.

Tine Slabe s.p.

Tine Slabe, direktor